autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2017

Ingrediente
1 pachet tortelloni 400 gr, 200 ml suc de patlagele galbene , 1 lingura bulion de gogosari , 2 cepe, 2 linguri ulei, 200 gr cascaval, 1 lingurita frunze salvie, 1 capatana de usturoi, sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare.

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, cand este rumena, se adauga suc cu patlagele, bulion de gogosari si se lasa sa fiarba pret de cateva minute, apoi se opreste focul.

Intr-un vas, se pune tortelloni, sosul obtinut, jumatate din cascavalul ras, sare, putina salvie, usturoiul taiat in felii fine; se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o tava care a fost unsa cu unt sau margarina, se presara restul de cascaval ras, putina salvie si se da tava la cuptor la foc mare. Cand excesul de lichid se evapora, este semn ca mancarea noastra este gata si trebuie scoasa din cuptor. Se lasa sa se racoreasca pret de cateva minute si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni cu sos de patlagele galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu legume

Lasagna cu legume

Se călesc legumele în ulei. Se adaugă sare, piper, ras-el-hanout, sos de soia şi plicul de pesto

20 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Tortellini cu prosciutto in sos de rosii

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Taiem usturoiul rondele subtiri

4 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet tortelloni 400 gr
  • 200 ml suc de patlagele galbene 
  • 1 lingura bulion de gogosari 
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr cascaval
  • 1 lingurita frunze salvie
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Farfalle cu rosii coapte si bacon Farfalle cu rosii coapte si bacon

Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Rosiile și usturoiul se stropesc cu ulei și se coc in cuptor. Ulterior,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Paste cu sos pesto