Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj.
Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare.
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, cand este rumena, se adauga suc cu patlagele, bulion de gogosari si se lasa sa fiarba pret de cateva minute, apoi se opreste focul.
Intr-un vas, se pune tortelloni, sosul obtinut, jumatate din cascavalul ras, sare, putina salvie, usturoiul taiat in felii fine; se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o tava care a fost unsa cu unt sau margarina, se presara restul de cascaval ras, putina salvie si se da tava la cuptor la foc mare. Cand excesul de lichid se evapora, este semn ca mancarea noastra este gata si trebuie scoasa din cuptor. Se lasa sa se racoreasca pret de cateva minute si se poate servi.
Sa aveti pofta, dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii