autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2017

Ingrediente
1 pachet tortelloni 400 gr, 200 ml suc de patlagele galbene , 1 lingura bulion de gogosari , 2 cepe, 2 linguri ulei, 200 gr cascaval, 1 lingurita frunze salvie, 1 capatana de usturoi, sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare.

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste, cand este rumena, se adauga suc cu patlagele, bulion de gogosari si se lasa sa fiarba pret de cateva minute, apoi se opreste focul.

Intr-un vas, se pune tortelloni, sosul obtinut, jumatate din cascavalul ras, sare, putina salvie, usturoiul taiat in felii fine; se amesteca usor si se toarna compozitia intr-o tava care a fost unsa cu unt sau margarina, se presara restul de cascaval ras, putina salvie si se da tava la cuptor la foc mare. Cand excesul de lichid se evapora, este semn ca mancarea noastra este gata si trebuie scoasa din cuptor. Se lasa sa se racoreasca pret de cateva minute si se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni cu sos de patlagele galbene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagnette cu sos de carne

Lasagnette cu sos de carne

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si se pune la prajit,cat

2 voturi    1 comentariu
40 min
Paste si pizza
Pizza by Adela

Pizza by Adela

In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta cu zaharul, adaugam putina faina

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet tortelloni 400 gr
  • 200 ml suc de patlagele galbene 
  • 1 lingura bulion de gogosari 
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr cascaval
  • 1 lingurita frunze salvie
  • 1 capatana de usturoi
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

251 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste chinezesti cu pui si legume Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg. Urmează sosul: Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi

0 voturi    0 comentarii
30h 15 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu kaizer si legume la cuptor Spaghete cu kaizer si legume la cuptor

Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul

3 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Spaghette picante