Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii subtiri. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Spanacul se lasa sa se decongeleze, iar salamul se taie felii.
Se incing 5 linguri de ulei intr-o tigaie si se prajesc in el cartofii, ceapa si usturoiul circa 15-20 de minute, la foc potrivit, clatinand - din cand in cand - tigaia. Se adauga spanacul si salamul si se lasa si ele sa se caleasca aproximativ 5 minute.
# Se-ncinge cuptorul la 175gr.. Se bat ouale si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru maruntit si boia, si se incorporeaza in amestecul de cartofi si spanac.
Se-ncinge si uleiul ramas intr-o tigaie de fonta, se toarna in ea compozitia si se lasa sa se intareasca, desprinzand-o din cand in cand de margini si clatinand tigaia.
Se da tortilla la cuptorul incins, se coace 20 de minute, pana ce se rumeneste frumos, se taie bucati potrivite si se serveste cu rosii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii