Spalati si stergeti dovleceii, indepartati extremitatile si taiati-i rondele subtiri.
Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o doua minute la foc mic, in doua linguri de ulei incins. Adaugati dovleceii, amestecati, sarati si lasati-i sa se dunstuiasca si ei vreme de doua minute, amestecand din timp in timp.
Spargeti ouale intr-un castron, bateti-le bine cu furculita si adaugati sare si piper.
Turnati ouale batute peste dovlecei, impreuna cu restul de ulei, lasati-le sa fiarba la foc potrivit, amestecand fara intrerupere, si, cand omleta incepe sa se inchege, nivelati-o la suprafata si lasati-o sa se prajeasca (cu capac) circa 12 minute, intorcand-o o data si pe partea cealalta. ş Puneti - cu grija - tortilla pe un platou si serviti-o calduta sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii