autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tortilla Espaniola

Autor: Valentina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 28 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentina (Bucatar sef)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 28 august 2009

Ingrediente
-4 lingurite ulei, -2 cepe, -2 cartofi taiati fasii subtiri, -6 oua, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul si se taie ceapa,apoi se prajeste.Se rastoarna cartofii in apa fierbinte si se lasa 4-5 minute.Se bat ouale intr-un vas mare,se adauga ceapa si cartofii,sare si piper.Se rastoarna apoi in tigae si se lasa 2 minute.Imediat se pune tigaia in cuptorul incins si se lasa 20-30 minute.Se rastoarna pe platou si se taie in bucati.Se serveste cu salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla Espaniola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Fritatta cu iaurt si dovlecei

Fritatta cu iaurt si dovlecei

Spalam bine dovlecelul, mie nu imi place sa il curat de coaja, dar se poate daca doriti, apoi ii

8 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Hremzli ca in Maramures

Hremzli ca in Maramures

Se curata cartofii si se dau prin razatoare. Peste cartofi se adauga ouale, faina, sare si piper.

4 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • -4 lingurite ulei
  • -2 cepe
  • -2 cartofi taiati fasii subtiri
  • -6 oua
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu rosii si brinza telemea