Se decojesc cartofii, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se toaca ceapa. Se taie jumatati ardeii grasi, se curatata si se taie cubulete. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se incubge uleiul de masline intr-o tigaie si se prajesc feliile de cartofi pe ambele fete, la foc mijlociu, cca.10 minute.
Se adauga ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna, se adauga apoi sare si piper. Se aseaza deasupra cartofiilor felii de rosii. Se bat ouale cu sare, piper si patrunjel tocat. Se toarna peste cartofi si se coace totul la cuptor 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii