Din faina, ou, apa si ulei, obtineti un aluat moale,care sa se poata modela(ca pentru taitei). Bateti aluatul de aproximativ 50 de ori, in castron sau pe planseta. Intindeti aluatul pe o planseta presarata cu faina,cu un pahar decupati rondele peste care asezati o gramajoara din compozitia de carne.Indoiti cercul de aluat, apasati la capete. Lasati cateva minute, presarate cu faina,sa se zvante, api le fierbeti in apa clocotita, cu sare si o lingura de ulei, sa nu se prinda. Strecurati dupa 10 minute de fierbere le clatiti la jet de apa,apoi adaugati untul, smantana si condimentele dupa gust. Prin topirea untului si a smantanii se obtine un sos delicios.
Pentru umplutura:
Caliti ceapa,dupa ce se raceste adaugati carnea data pe masina si oul. Condimentati. Puteti folosi ca umplutura si ciuperci sau branza.
Cand dispuneti de timp. le puteti prepara si dupa ce se zvanta, asezati in pungi de hartie si congelati.Cand colocoteste apa, le scoateti din congelator si le asezati asa congelate in apa clocotita pentru 10 minute. In imagine sunt congelate. Se pastreaza foarte bine
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii