autor:

Sidy

» » , Aperitive, Aperitive

Tortul barbatilor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
Pentru blat:400 g faina, drojdie, 2 linguri cu smintina, sare, 2 galbenusuri, 50 g cascaval ras, 50 g margarina si o cana cu lapte caldut., Pentru crema:250 g unt, g crema de brinza, 1 galbenus, 1 lingura maioneza, 2 linguri coniac, 1 legatura ceapa verde, taiata foarte marunt, 50 g masline verzi, taiate, 80 g salam taiat cubulete, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Aluatul se framinta si se lasa la dospit 30 min , dupa care se imparte in doua si se coace, preferabil , in forma rotunda.
Se face crema : se amesteca toate, mai putin salamul, dupa care, crema se imparte in doua.Intr-una se pune salam si se pune intre cele doua foi racite , cu cealalta se acopera tortul. Marginile tortului se orneaza cu cozile de ceapa si patrunjel verde, taiat marunt. Deasupra se garniseste cu ou fiert, castravei, ridichi, masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortul barbatilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
placinta cu branza si carne

placinta cu branza si carne

Aluatul: din faina ou si drojdie si ulei se face o coca care se odihneste jumate de ora,apoi se intinde

1 vot    2 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Piept de pui marinat cu paprika

Piept de pui marinat cu paprika

Amestecati toate ingredientele, adaugati puiul si marinati 2 ore. Incalziti o tigaie si puneti puiul

1 vot    1 comentariu
2h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    Pentru ca are si putin coniac in compozitie !

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    de ce se numeste tortul barbatilor?interesant

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Nu prea vad bine..coniacul cu branza cu salam...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Hai sa fim seriosi!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Probabil ca e adorat de barbati.

    • Garfield

      Garfield (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Tortul barbatilor? Scuze, dar e mai degraba Tort Misandrie! Nepotrivit nume. Si pare dificil de portionat, sa tai felii fara sa se imprastie *crema* ! Cred ca daca puneai crema intr-un bol ca *dip in* si felii de lipie imprejur era mult mai potrivit si mai apetisant!

    • nicoleta lacatus

      nicoleta lacatus (Chef de cuisine) , 10 iunie 2008

      de ce se numeste tortul barbatilor ptr ca are coniac?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:400 g faina
  • drojdie
  • 2 linguri cu smintina
  • sare
  • 2 galbenusuri
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g margarina si o cana cu lapte caldut.
  • Pentru crema:250 g unt, g crema de brinza
  • 1 galbenus
  • 1 lingura maioneza
  • 2 linguri coniac
  • 1 legatura ceapa verde
  • taiata foarte marunt
  • 50 g masline verzi
  • taiate
  • 80 g salam taiat cubulete
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Pentru ca are si putin coniac in compozitie !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON