Aluatul se framinta si se lasa la dospit 30 min , dupa care se imparte in doua si se coace, preferabil , in forma rotunda.
Se face crema : se amesteca toate, mai putin salamul, dupa care, crema se imparte in doua.Intr-una se pune salam si se pune intre cele doua foi racite , cu cealalta se acopera tortul. Marginile tortului se orneaza cu cozile de ceapa si patrunjel verde, taiat marunt. Deasupra se garniseste cu ou fiert, castravei, ridichi, masline
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii