autor:

Dachman Laura

» » , , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci, Torturi

Tortulete cu inghetata si branza Quark

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
300 gr piscoturi, 400 ml lichior-crema Tiramisu, 200 gr inghetata cu ciocolata, 500 gr branza Quark Stracciatella, sos de ciocolata, sos caramel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Piscoturile se trec prin lichior pentru a le inmuia usor.Se tapeteaza forme individuale cu folie.Se aseaza pe marginile formelor un rand de piscoturi, punandu-le in picioare.Apoi se umple golul de la baza cu bucati mai mici de piscoturi bine inmuiate si se preseaza usor.
Intr-un vas, se mixeaza inghetata de ciocolata cu branza Quark.
Se toarna cate 2 linguri pline de sos caramel si de ciocolata la baza fiecarei portii apoi se imparte amestecul cu inghetata si se niveleaza.Se da totul la congelator pana cand se intareste.
Dupa ce s-a intarit, se scot tortuletele din tava, se inlatura foia, apoi se decoreaza dupa placul fiecaruia.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete cu inghetata si branza Quark" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort copii

Tort copii

M-am ocupat intai de crema. Smantana pentru frisca se bate mai bine daca nu este foarte cald in bucatarie.

7 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort Capuccino

Tort Capuccino

Blat: Se pune untul la topit pe baie de aburi, adaugandu-se 100 grame de ciocolata rasa si piscoturile

2 voturi    1 comentariu
20 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Foarte bine arata!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O prezentare super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    o minunatie!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte frumos si gustos! Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Delicios desert...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Excelenta din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piscoturi
  • 400 ml lichior-crema Tiramisu
  • 200 gr inghetata cu ciocolata
  • 500 gr branza Quark Stracciatella
  • sos de ciocolata
  • sos caramel

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Alexandrina (Chef de cuisine)

Foarte bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor fara coacere Tort racoritor fara coacere

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu crema de clementine si cappucino Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
tort de bezea cu crema de ganache