autor:

Dachman Laura

» » , , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci, Torturi

Tortulete cu inghetata si branza Quark

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2010

Ingrediente
300 gr piscoturi, 400 ml lichior-crema Tiramisu, 200 gr inghetata cu ciocolata, 500 gr branza Quark Stracciatella, sos de ciocolata, sos caramel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Piscoturile se trec prin lichior pentru a le inmuia usor.Se tapeteaza forme individuale cu folie.Se aseaza pe marginile formelor un rand de piscoturi, punandu-le in picioare.Apoi se umple golul de la baza cu bucati mai mici de piscoturi bine inmuiate si se preseaza usor.
Intr-un vas, se mixeaza inghetata de ciocolata cu branza Quark.
Se toarna cate 2 linguri pline de sos caramel si de ciocolata la baza fiecarei portii apoi se imparte amestecul cu inghetata si se niveleaza.Se da totul la congelator pana cand se intareste.
Dupa ce s-a intarit, se scot tortuletele din tava, se inlatura foia, apoi se decoreaza dupa placul fiecaruia.

http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete cu inghetata si branza Quark" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort

Tort

Tortul: Se ia o foaie de blat, se pune pe un platou si se insiropeaza cu sucul de la ananas,

2 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Torturi
Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure

Tort Fluture cu crema de sampanie si fructe de padure

Pentru Blat: Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, pentru ca altfel, riscam ca blatul sa

0 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2012

    Foarte bine arata!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O prezentare super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    o minunatie!

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Foarte frumos si gustos! Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Delicios desert...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

      Excelenta din toate punctele de vedere...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300 gr piscoturi
  • 400 ml lichior-crema Tiramisu
  • 200 gr inghetata cu ciocolata
  • 500 gr branza Quark Stracciatella
  • sos de ciocolata
  • sos caramel

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Alexandrina (Chef de cuisine)

Foarte bine arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort de morcovi cu nuca Tort de morcovi cu nuca

Se curata morcovii de coaja. Se spala si rad marunt. Se cantaresc, este nevoie de o cantitate de 300 gr morcov ras. Se asaza intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tort cu iaurt si caise Tort cu iaurt si caise

Este un desert care se pregateste repede, este gata in 20- 30 minute maxim. Se spală fructele, se lasă sa se scurga intr-o sita,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Inima Tiramisu