autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tortulete pancakes cu bilute de ciocolata si portocale

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Ingrediente
3 oua, 200 gr iaurt simplu, 1 lingura unt, 1 cana apa minerala, 1 praf de copt, 3 linguri zahar, 1 esenta vanilie, 2 linguri bilute de ciocolata, circa 15 -17 linguri faina, 1 portocala, crema de ciocolata duo pentru umplut

Dificultate: Medie Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Untul il punem intr-un castronel si il dam 20 de secunde la topit in microunde(sau pe baie de aburi daca nu aveti microunde).
Intr-un bol mixam spuma ouale impreuna cu zaharul.
Incorporam iaurtul, iar mai apoi untul topit.
Adaugam apa minerala si esenta de vanilie.
Portocala o spalam si dam coaja pe razatoare.
In compozitie mai punem praful de copt, coaja rasa de portocala, iar mai apoi faina (trebuie sa iasa un aluat putin mai gros ca la clasicele clatite).
La urma punem bilutele de ciocolata si le amestecam usor cu un polonic.
Ungem o tigaie cu ulei si o punem la incins.
Adaugam cate putina compozitie de pancakes si le rumenim frumos pe ambele parti.
Le scoatem cu o paleta pe un platouas.
Portocala rasa de coaja, o desfacem feliuta apoi o taiem bucatele mici.
Pe o farfurioara punem un pancake, ungem cu crema de ciocolata si punem bucatele de portocala, apoi iar pancake, iar crema si bucati de portocala si tot asa pana facem asamblarea celor 4 tortulete a cate 4 pancakes fiecare.
Le lasam putin la racorit si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulete pancakes cu bilute de ciocolata si portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
fursec spritat cu vanilie

fursec spritat cu vanilie

se bate la robot margarina cu zaharul pudra pana i-si dubleaza volumul,se adauga ouale treptat,vanilia

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Breton cu frisca si capsuni

Breton cu frisca si capsuni

Incalzim cuptorul la 180°. Batem margarina cu zahar oana se albeste. Adaugam oualele unul cate

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr iaurt simplu
  • 1 lingura unt
  • 1 cana apa minerala
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 linguri bilute de ciocolata
  • circa 15 -17 linguri faina
  • 1 portocala
  • crema de ciocolata duo pentru umplut

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu mac si pere