autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Toscana

Autor: Oanaeste (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Oanaeste (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
- 1 kg cartofi, - 200 gr piept pui, - 200 gr pulpa/muschi vitel, - 200 gr pulpa/muschi porc, - 250 gr smantana, - 5-8 catei usturoi, - sare, piper, condimete, cimbru etc

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun cartofii la fiert in coaja si se lasa pana sunt aproape gata.
Carne se taie cubulete, se condimenteaza bine, se pune la cuptor cu ulei si putin vin, pana este gata.(putin rumenita)
Separat se pun cartofii cojiti si taiati cuburi la cuptor cu putin ulei pana prind o crusta rumena. Inainte cu cateva minute de a scoate cartofii puneti peste ei un sos facut din smantana si usturoi.
Cand sunt gata puneti pe o farfurie carnea si deasupra cartofii cu smantana si eventual putina verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toscana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Salata Toscana

Salata Toscana

Amesteca salata, rosia, maslinele cu dresingul si deasupra se pune branza si crutoanele. Pofta buna!

48 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci
Surpriza toscana

Surpriza toscana

Intii se pregatete gaina.Se incinge ulei intr-o tigaie mare si se prajeste gaina pe toate partile.Se

9 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg cartofi
  • - 200 gr piept pui
  • - 200 gr pulpa/muschi vitel
  • - 200 gr pulpa/muschi porc
  • - 250 gr smantana
  • - 5-8 catei usturoi
  • - sare
  • piper
  • condimete
  • cimbru etc

Raporteaza reteta

Retete
de Oanaeste
TORT PORTOCALE FARA BLAT

TORT PORTOCALE FARA BLAT

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o pasta omogena, apoi se pune

11 voturi    6 comentarii
45 min
Torturi
Tort Portocale fara Blat

Tort Portocale fara Blat

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o pasta omogena, apoi se pune

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte gustoasa,felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi si mazare