autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

traista ciobanului

Autor: preda costel (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: preda costel (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 august 2006

Ingrediente
malai,pastrama de oaie ,bacon feliat,branza de burduf,oua ,smantana,ulei,sare

Dificultate: Medie Timp: 30 min

52 voturi

Mod de preparare

se face o portie de mamaliga ,antro strachina de lut se aopera fundul la strachina cu felii de bacon se pune un strat de mamaliga se unple cu pastrama de oaie facut a la gratar,se adauga branza de burduf si se acopera cu mamaliga.se introduce la cuptor incins 15 minute ;se scoate de la coptor si se rastoarna intro farfurie se servestecu smantana si ochiuri romanesti;pofta buna de la ;preda costel
Daca ti-a placut reteta noastra "traista ciobanului" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de porc împăturit

Ficat de porc împăturit

Ficatul de porc după ce l-am curăţat, spălat...l-am ţinut câteva ore în lapte dulce. Apoi

1 vot    0 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Se pune in cratita unu – doi catei de usturoi taiati in doua si uleiul de masline, dupa ce acesta

15 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

52 voturi

Ingrediente

  • malai,pastrama de oaie ,bacon feliat,branza de burduf,oua ,smantana,ulei,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Couscous