Se curata un mar de coaja. Aceasta sa fie intreaga la decojire. Se face frisca din lapte, se mixeaza pina se va obtine frisca, coaja de mar se va face in spirala, adica se va invirti pina se va obtine un trandafir din mar. Se pune frisca la frigider sa se raceasca, apoi se pune in interiorul trandafirului obtinut din coaja de mar. Se taie foarte marunt portocala, kiwi, lamiia ca se se poata orna trandafirul de mar si apoi se presara cu nuca de cocos peste fructe, apoi peste trandafirul din mar. Se pune la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii