Se curata un mar de coaja. Aceasta sa fie intreaga la decojire. Se face frisca din lapte, se mixeaza pina se va obtine frisca, coaja de mar se va face in spirala, adica se va invirti pina se va obtine un trandafir din mar. Se pune frisca la frigider sa se raceasca, apoi se pune in interiorul trandafirului obtinut din coaja de mar. Se taie foarte marunt portocala, kiwi, lamiia ca se se poata orna trandafirul de mar si apoi se presara cu nuca de cocos peste fructe, apoi peste trandafirul din mar. Se pune la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii