autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Trandafiri aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg foietaj, 200 g sunca presata sau parizer de pui, 1 ou, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Feliezi sunca sau parizerul(felii rotunde), cu grosimea de 2-3mm,tai jumatati.
Tai fasii de aluat,de 1 cm grosime. Rulezi jumatatile de sunca formand o floare,astfel incat taietua sa formeze o baza dreapta.De la jumatatea florii, infasori fasia de foietaj. Se formeaza un trandafir. Baza trebuie sa ramana dreapta incat sa poti aseza trandafirul in tava unsa cu ulei. Ungi cu ou batut cu sare,dai la copt pentru o jumatare de ora.Este un aperitiv deosebit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Trandafiri aperitiv din foietaj

Trandafiri aperitiv din foietaj

Pozele spun totul despre aceste rulouri rapide si foarte de efect. Se ia una bucata de aluat de foietaj

35 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg foietaj
  • 200 g sunca presata sau parizer de pui
  • 1 ou
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite aperitiv prajite