Puneti faina intr-un castron, iar la mijloc untul taiat in bucatele, samantana si un praf de sare (un varf de cutit). Amestecati cu mana pana cand formati un aluat, pe care il lasati, in folie alimentara la frigider, peste noapte.
A doua zi, cand doriti sa pregatiti, presarati faina pe blatul de lucru si intindeti o foaie de 0,5 cm.
Iaiati aluatul in patratele. Urmati indicatiile din imagine (puteti pune in interior orice umplutura doriti) .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii