autor:

Lily Musat

» » Aluaturi si Foietaje

Trandafiri cu zmeura

Autor: Lily Musat (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lily Musat (Bucatar)   
Reteta postata pe: 19 august 2013

Ingrediente
300 de grame de faina "000", 200 de grame de unt, 200 de grame de smantana, un praf de sare, zmeura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

30 voturi

Mod de preparare

Puneti faina intr-un castron, iar la mijloc untul taiat in bucatele, samantana si un praf de sare (un varf de cutit). Amestecati cu mana pana cand formati un aluat, pe care il lasati, in folie alimentara la frigider, peste noapte.
A doua zi, cand doriti sa pregatiti, presarati faina pe blatul de lucru si intindeti o foaie de 0,5 cm.
Iaiati aluatul in patratele. Urmati indicatiile din imagine (puteti pune in interior orice umplutura doriti) .
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu zmeura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Milkshake cu zmeura, banane si apa de trandafiri

Milkshake cu zmeura, banane si apa de trandafiri

In recipientul blenderului Breville Active Pro se introduc laptele, banana curatata de coaja, zmeura

0 voturi    0 comentarii
5 min
Love Smoothies
Chifle cu branza dulce si chimion

Chifle cu branza dulce si chimion

Se amesteca faina cu sarea. Se face un loc in mijloc se pune drojdia, zaharul untul topit si un pic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 22 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rita Gabrian , 09 iunie 2014

    Fsra strop de zahsr?

  • Fara foto

    Ilin Sandina , 07 mai 2014

    fara zahar,fara praf de copt?

  • sandina

    sandina (Chef de cuisine) , 07 mai 2014

    fara zahar?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Marin Dumitru , 24 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 24 ianuarie 2014

      Trebuia mentionat si cuptorul la cat trebuie incalzit si cate minute trebuiesc la copt .E important !

    • Fara foto

      Kashi Tahaa Gujjar , 15 ianuarie 2014

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      bureanz , 03 decembrie 2013

      fara oua ??

    • Fara foto

      minca salomon , 03 decembrie 2013

      de ce nu pot tipari ?

    • Fara foto

      Salcia Curgatoare , 03 decembrie 2013

      fara drojdie?

    • Fara foto

      emilia , 02 decembrie 2013

      rotund dupa cum se vede in imagine

    • Fara foto

      Coca Haidau , 02 decembrie 2013

      Fsra strop de zahsr?

    • Fara foto

      Dumi Avram , 02 decembrie 2013

      se taie patratele sau rotunduri?

    • Fara foto

      Androne Catalin , 02 decembrie 2013

      cat timp se lasa la cuptor?

    • Fara foto

      Foto Claudia , 26 septembrie 2013

      sunt foarte gustosi! garantat!

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Ce frumosi sunt!!!!!

    • Fara foto

      Ciuculin Adriana , 24 august 2013

      sunt atat de aspectuosi dar sunt sigura ca sunt la fel de buni.

    • Fara foto

      Danescu Daniela , 23 august 2013

      super

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

30 voturi

Ingrediente

  • 300 de grame de faina "000"
  • 200 de grame de unt
  • 200 de grame de smantana
  • un praf de sare
  • zmeura

Raporteaza reteta

sandina (Chef de cuisine)

fara zahar?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu visine sau cirese