Se topeste ciocolata pe baie marina, cand e gata se toarna deodata toata glucoza si se amesteca cu o lingura de lemn pana ciocolata incepe sa se desprinda de pe peretii vasului (asa se si intampla )
Apoi se rastoarna compozitia pe o folie si se impatureste - si la frigider. Dupa 30 de minute compozitia poate fi lucrata.
Ciocolata alba se lucreaza mai bine ca si cea neagra pentru ca nu se topeste asa repede.
Se modeleaza petale - pe folie si apoi una cate una se lipeste la butonul trandafirului.
Desigur - fara caldura in bucatarie, pe o placa ce-a stat in prealabil la frigider.
La trandafirii de ciocolata neagra modelam petalele dupa care le puneam pe cateva minute in frigider, iar apoi le scoatem una cate una si formam floarea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii