Autor:
Elvira (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 februarie 2013
Ingrediente
Pate din comert sau de casa, salam fiert (eu am folosit jambon), si putin unt pentru tava de copt
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Pentru a se pregati trandafirii, aluatul trebuie sa fie putin rece. Daca a fost in congelator se dezgheata. Metoda preparari aluatului de casa o folosim ca cea din reteta: "Pateuri cu carne", daca aluatul e din comert il desfasuram si apoi din foaia obtinuta taiem felii normale. Înfășuram capetele de jos a trandafirilor. Se împacheteaza ușor marginea de jos sub trandafiri, formând un "boboc". Dacă doriți, partile laterale ale aluatului poate fi uns cu gălbenuș de ou. Am răspândit " trandafiri", pe foaia de copt si se pun în cuptor pentru 20 de minute la 180 C!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din salam" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013
In mod sigur sunt tare gustosi...