autor:

Dachman Laura

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Ingrediente
•400 gr aluat foietaj, •50 gr migdale macinate, •50 gr migdale intregi, •100 gr fulgi de ciocolata, •1 ou, batut

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2. Taie foaia de aluat in jumatate,Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.
3. Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele migdale macinate si fulgi de ciocolata.Periaza cercurile cu ou si presara migdale macinate, apoi aseza in centrul fiecarui cerc o migdala intreaga.
4. Ruleaza fasiile si aseaza-le peste cercuri.Da totul la copt 15-20 minute, pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit.

***** Pentru mai multe retete noi nu uitati sa imi vizitai blogul : http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

  • 7 comentarii

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

    Super!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

    Minunata reteta dar nu te complici ,caci poci sa pui umplutura pe foaia de aluat sa faci rulada sa tai in portii si sa le ridici in picioare ca niste trandafiri.Iese la fel de bine.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Deliciosi

    • maria mihalache , 22 noiembrie 2009

      Foarte frumosi.............

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Inca o reteta minunata!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Foarte buni trandafiraşi!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • •400 gr aluat foietaj
  • •50 gr migdale macinate
  • •50 gr migdale intregi
  • •100 gr fulgi de ciocolata
  • •1 ou
  • batut

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Czompa (Chef de cuisine)

Super!

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca de cocos si mac