Se curata marul circular, incercand sa nu rupeti coaja. Rulam coaja cu grija si o asezam spre exterior cu partea care seamana cel mai bine cu un trandafiras. Daca se rup bucatele de coaja incercati sa le aranjati pe langa trandafirul deja asezat pe preparat. In jurul trandafirului obtinut, se pun frunzulite verzi de loboda, menta, busuioc. Daca ornati un preparat culinar cu carne puteti folosi loboda. Daca ornamentul este pt un desert, va recomand sa folositi frunze de menta sau busuioc. Imi cer scuze pt incadrarea acestui sfat de confectionat ornament la felul culinar-spume si creme, dar nu prea am unde sa il incadrez sa se potriveasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii