Se fierb pastele cu sare, in timp ce fierb pastele se taie pieptul cubulete, ardeiul, ceapa, rosia. Intr-o tigaie mai mare se pune ulei ,pieptul se caleste un pic, dupa aceea punem si restul de legume si le inabusim mai mult.
Intre timp scurgem pastele, le trecem intr-un jet de apa rece, dupa ce s-au inabusit legumele cu pieptul punem rosile, le mai lasam si pe ele 10 minute si dupa aceea punem smantana si sucul de rosii. Pofta buna.
Daca o incercati nu regretati. Cine doreste si vrea se poate manca si cu branza rasa deasupra...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii