Se fierb pastele cu sare, in timp ce fierb pastele se taie pieptul cubulete, ardeiul, ceapa, rosia. Intr-o tigaie mai mare se pune ulei ,pieptul se caleste un pic, dupa aceea punem si restul de legume si le inabusim mai mult.
Intre timp scurgem pastele, le trecem intr-un jet de apa rece, dupa ce s-au inabusit legumele cu pieptul punem rosile, le mai lasam si pe ele 10 minute si dupa aceea punem smantana si sucul de rosii. Pofta buna.
Daca o incercati nu regretati. Cine doreste si vrea se poate manca si cu branza rasa deasupra...
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii