Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider.
Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.
Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura .
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii