autor:

gicuta

» » Aluaturi si Foietaje

Trigoane cu branza

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2015

Ingrediente
un aluat foietaj(450g), 200 g telemea, 1 galbenus, Pentru uns:, un galbenus

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Lasam aluatul la decongelat de seara in frigider.
Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus.
Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate.
Punem cate o lingurita de branza in mijlocul fiecarui patrat si ungem cu galbenus batut pe margini.
Indoim pe diagonala pentru a obtine un triunghi ,lipim marginile presandu-le cu o lingura .
Asezam tirunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenus.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru cca 20 de minute, pana trigoanele se rumenesc frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Trigoane cu branza sarata

Trigoane cu branza sarata

Un aperitiv foarte gustos, crocante la exterior si moi in interior. Au o textura frumoasa, se desfac

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri pentru copii
Mini Tarte cu spanac

Mini Tarte cu spanac

Cernem faina intr-un bol,adaugam untul si cu varful degetelor amestecam rapid pana devine un aluat

1 vot    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

  • un aluat foietaj(450g)
  • 200 g telemea
  • 1 galbenus
  • Pentru uns:
  • un galbenus

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

21 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

18 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite colorate cu urda