autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Trippa al sugo (burta cu sos)

Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Ingrediente
1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă, 7 lg. ulei de măsline, 1 tulpină apio (sedano, ţelină) tăiată cubuleţe, 1 morcov tăiat cubuleţe, 1 ceapă tăiată subţire, 1 căţel usturoi, 1 frunză de dafin, 1/2 padar vin alb sec, 300 grame roşii decojite, tăiate cubuleţe, supă fierbinte din cub, sare, piper abundent, ardei iute (dacă vă place), multe frunze de busuioc tăiat e mărunt, parmezan

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trippa al sugo (burta cu sos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si smantana

Pui cu ciuperci si smantana

Se fierbe separat puiul 10-15 minute si cartofii curatati si taiati cubulete, dar sa nu se sfarame;

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Galantina de pui/cu garnitura

Galantina de pui/cu garnitura

Pe masa de lucru pregatim o folie de aluminiu,si incepem in ordine sa le asezam ca la o placinta. Se

7 voturi    9 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă
  • 7 lg. ulei de măsline
  • 1 tulpină apio (sedano
  • ţelină) tăiată cubuleţe
  • 1 morcov tăiat cubuleţe
  • 1 ceapă tăiată subţire
  • 1 căţel usturoi
  • 1 frunză de dafin
  • 1/2 padar vin alb sec
  • 300 grame roşii decojite
  • tăiate cubuleţe
  • supă fierbinte din cub
  • sare
  • piper abundent
  • ardei iute (dacă vă place)
  • multe frunze de busuioc tăiat e mărunt
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancarica de pui cu ciuperci