autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Trippa al sugo (burta cu sos)

Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Ingrediente
1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă, 7 lg. ulei de măsline, 1 tulpină apio (sedano, ţelină) tăiată cubuleţe, 1 morcov tăiat cubuleţe, 1 ceapă tăiată subţire, 1 căţel usturoi, 1 frunză de dafin, 1/2 padar vin alb sec, 300 grame roşii decojite, tăiate cubuleţe, supă fierbinte din cub, sare, piper abundent, ardei iute (dacă vă place), multe frunze de busuioc tăiat e mărunt, parmezan

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trippa al sugo (burta cu sos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea

129 voturi    28 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Varza noua cu afumatura in vas roman

Varza noua cu afumatura in vas roman

Se taie varza fideluta,se pune intr-un vas ,se sareaza si se lasa circa 5-10 min pentru a intra bine

15 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă
  • 7 lg. ulei de măsline
  • 1 tulpină apio (sedano
  • ţelină) tăiată cubuleţe
  • 1 morcov tăiat cubuleţe
  • 1 ceapă tăiată subţire
  • 1 căţel usturoi
  • 1 frunză de dafin
  • 1/2 padar vin alb sec
  • 300 grame roşii decojite
  • tăiate cubuleţe
  • supă fierbinte din cub
  • sare
  • piper abundent
  • ardei iute (dacă vă place)
  • multe frunze de busuioc tăiat e mărunt
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos