autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Trippa al sugo (burta cu sos)

Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Ingrediente
1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă, 7 lg. ulei de măsline, 1 tulpină apio (sedano, ţelină) tăiată cubuleţe, 1 morcov tăiat cubuleţe, 1 ceapă tăiată subţire, 1 căţel usturoi, 1 frunză de dafin, 1/2 padar vin alb sec, 300 grame roşii decojite, tăiate cubuleţe, supă fierbinte din cub, sare, piper abundent, ardei iute (dacă vă place), multe frunze de busuioc tăiat e mărunt, parmezan

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trippa al sugo (burta cu sos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

17 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciulama cu pipote de curcan

Ciulama cu pipote de curcan

Pipotele de curcan se curata bine,se spala ,se pun la fiert in apa rece cat sa fie acoperite si se

13 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă
  • 7 lg. ulei de măsline
  • 1 tulpină apio (sedano
  • ţelină) tăiată cubuleţe
  • 1 morcov tăiat cubuleţe
  • 1 ceapă tăiată subţire
  • 1 căţel usturoi
  • 1 frunză de dafin
  • 1/2 padar vin alb sec
  • 300 grame roşii decojite
  • tăiate cubuleţe
  • supă fierbinte din cub
  • sare
  • piper abundent
  • ardei iute (dacă vă place)
  • multe frunze de busuioc tăiat e mărunt
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci