autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Trippa al sugo (burta cu sos)

Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Bora (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 09 iunie 2006

Ingrediente
1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă, 7 lg. ulei de măsline, 1 tulpină apio (sedano, ţelină) tăiată cubuleţe, 1 morcov tăiat cubuleţe, 1 ceapă tăiată subţire, 1 căţel usturoi, 1 frunză de dafin, 1/2 padar vin alb sec, 300 grame roşii decojite, tăiate cubuleţe, supă fierbinte din cub, sare, piper abundent, ardei iute (dacă vă place), multe frunze de busuioc tăiat e mărunt, parmezan

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trippa al sugo (burta cu sos)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oso-Bucco

Oso-Bucco

Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei

17 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. burtă de vită prefiartă şi tăiată fideluţă
  • 7 lg. ulei de măsline
  • 1 tulpină apio (sedano
  • ţelină) tăiată cubuleţe
  • 1 morcov tăiat cubuleţe
  • 1 ceapă tăiată subţire
  • 1 căţel usturoi
  • 1 frunză de dafin
  • 1/2 padar vin alb sec
  • 300 grame roşii decojite
  • tăiate cubuleţe
  • supă fierbinte din cub
  • sare
  • piper abundent
  • ardei iute (dacă vă place)
  • multe frunze de busuioc tăiat e mărunt
  • parmezan

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Scaloppini con funghi