Burta prefiartă şi tăiată subţire se spală şi se strecoară.
Într-o cratiţă se călesc în ulei verdeţurile tăiate, căţelul de usturoi, foaia de dafin. Se adaugă burta iar apoi vinul şi se lasă să fierbă până se evaporă complet. Se adaugă roşiile decojite, sare, piper şi ardeiul iute. Se lasă la fiert adăugându-se supă fierbinte din când în când. La sfârşit se adaugă busuiocul, se mai dă un clocot şi se serveşte cu mult parmezan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii