autor:

burdulea maria elena

» » Aluaturi si Foietaje

Triunghiuri cu branza sau cu sunca

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj, 1 ou pt uns, mac, chimen., Pt umplutura de branza: 4 linguri branza telemea razuita, piper, 1 ou, 1 lingurita chimen., Pt umplutura de sunca: 4 linguri sunca pt pizza razuita, 1 lingurita chimen, piper, 1 lingurita oregano, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

29 voturi

Mod de preparare

Se desface foia de foietaj dupa dezghetare, se taie patratele, apoi se umple cu umplutura de branza, preparata din ingredientele pt aceasta umplutura bine amestecate. Pe fiecare patrat, se adauga 1 lingurita de umplutura, pliem aluatul in jumatate sa iasa un triunghi, care se lipeste apasand pe margine cu furculita. La fel procedam si pt triunghiurile umplute cu sunca, pe care o preparam amestecand ingredientele de la umplutura de sunca. Batem oul pt uns si pensulam triunghiurile pe care le presaram cu mac si chimen, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 40-45 minute la foc potrivit. Din aluatul ramas am modelat cateva saratele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu branza sau cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
COZONACI

COZONACI

In primul rand, se da drumul la cuptor si toate ingredientele se acomodeaza la temperatura bucatariei,

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lipii fara gluten simple si cu seminte de floarelui, la tigaie

Lipii fara gluten simple si cu seminte de floarelui, la tigaie

Astazi voi coace mini lipii pentru a le servi cu salata de sfecla cu peste si hummus ... Aceste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Aluatul de foitaj e foarte la-ndemana, cand trebuie sa faci rapid ceva, sarat sau dulce. Folosesc si eu destulde des pentru pateuri cu branza sarata sau infasur cu el carnati de bere.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Si eu folosesc uneri foitaj pentru triunghiuri cu branza sarata sau dulce.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • vitan aneta

    vitan aneta (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    o reteta usoara si delicioasa am sa incerc si eu,multumesc ptr idee.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Si eu am facut asa ceva ,la noi se numesc trigoane.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 15 mai 2010

    Da, daca este gata foietajul e o joaca.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu si gustos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Multumesc tuturor.

    • costy hunny

      costy hunny (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatateeeeeeeeeeee..........!!!!!!!!!!bravo

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioase!!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioase.... si usor de facut!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Si bune si frumoase.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O reteta usoara si gustoasa.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      oauuuuuuuuu ce bine arata

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte gustoase! Am facut si eu ceva asemanator acum cateva zile.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata tare bine,iar gustul trebuie sa fie super bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Mamaaaaaaaaaaaaaa ce bunatate ai facut tu aici Lenutico ! Bine ca sunt prima ca pot sa le savurez in voie.... Delicioase !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

29 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ou pt uns
  • mac
  • chimen.
  • Pt umplutura de branza: 4 linguri branza telemea razuita
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingurita chimen.
  • Pt umplutura de sunca: 4 linguri sunca pt pizza razuita
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

vitan aneta (Chef de cuisine)

o reteta usoara si delicioasa am sa incerc si eu,multumesc ptr idee.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu brinza sarata