autor:

burdulea maria elena

» » Aluaturi si Foietaje

Triunghiuri cu branza sau cu sunca

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2010

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj, 1 ou pt uns, mac, chimen., Pt umplutura de branza: 4 linguri branza telemea razuita, piper, 1 ou, 1 lingurita chimen., Pt umplutura de sunca: 4 linguri sunca pt pizza razuita, 1 lingurita chimen, piper, 1 lingurita oregano, 1 ou.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

29 voturi

Mod de preparare

Se desface foia de foietaj dupa dezghetare, se taie patratele, apoi se umple cu umplutura de branza, preparata din ingredientele pt aceasta umplutura bine amestecate. Pe fiecare patrat, se adauga 1 lingurita de umplutura, pliem aluatul in jumatate sa iasa un triunghi, care se lipeste apasand pe margine cu furculita. La fel procedam si pt triunghiurile umplute cu sunca, pe care o preparam amestecand ingredientele de la umplutura de sunca. Batem oul pt uns si pensulam triunghiurile pe care le presaram cu mac si chimen, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit timp de 40-45 minute la foc potrivit. Din aluatul ramas am modelat cateva saratele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu branza sau cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Merdenele cu branza

Merdenele cu branza

Aluatul de foietaj se scoate din frigider si se lasa sa ajunga la temperatura camerei. Intre timp

52 voturi    28 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete Fragede cu Rahat

Cornulete Fragede cu Rahat

1-Se freaca untul cu sarea si cu cele 2 lingurite de zahar pana devine cremos si moale. 2-Se adauga

15 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Aluatul de foitaj e foarte la-ndemana, cand trebuie sa faci rapid ceva, sarat sau dulce. Folosesc si eu destulde des pentru pateuri cu branza sarata sau infasur cu el carnati de bere.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Si eu folosesc uneri foitaj pentru triunghiuri cu branza sarata sau dulce.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • vitan aneta

    vitan aneta (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    o reteta usoara si delicioasa am sa incerc si eu,multumesc ptr idee.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Si eu am facut asa ceva ,la noi se numesc trigoane.

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 15 mai 2010

    Da, daca este gata foietajul e o joaca.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu si gustos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Multumesc tuturor.

    • costy hunny

      costy hunny (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O bunatateeeeeeeeeeee..........!!!!!!!!!!bravo

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioase!!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Delicioase.... si usor de facut!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Si bune si frumoase.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      O reteta usoara si gustoasa.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      oauuuuuuuuu ce bine arata

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Foarte gustoase! Am facut si eu ceva asemanator acum cateva zile.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Arata tare bine,iar gustul trebuie sa fie super bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Mamaaaaaaaaaaaaaa ce bunatate ai facut tu aici Lenutico ! Bine ca sunt prima ca pot sa le savurez in voie.... Delicioase !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

29 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 ou pt uns
  • mac
  • chimen.
  • Pt umplutura de branza: 4 linguri branza telemea razuita
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingurita chimen.
  • Pt umplutura de sunca: 4 linguri sunca pt pizza razuita
  • 1 lingurita chimen
  • piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

vitan aneta (Chef de cuisine)

o reteta usoara si delicioasa am sa incerc si eu,multumesc ptr idee.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu visine sau cirese