Ouale intregi, mierea, zaharul, scortisoara si cacaua se amesteca spuma. Se adauga nucile, untul topit si faina, amestecata cu praful de copt, se framinta un aluat moale si se intinde o foaie din care se taie triunghiuri. Se pune in mijlocul fiecarui triunghi o lingurita de mere rase si se intorc colturile triunghiului. Pe o tava tapetata cu hirtie, se coc la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, se presara cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii