Toarna smintina intr-o tigaie mica si pune-o la fiert. Asaza ciocolata alba si cea neagra , in boluri diferite , apoi imparte untul in doua portii, cite una pentru fiecare vas. Toarna jumatatile din crema peste vfiecare bol cu ciocolata si las-o timp de 1 min. Apoi, agita pina se topeste si se omogenizeaza. Imparte biscuitii, fructele si coaja de portocale in doua doze egale pentru fiecare bol si mixeaza. Lasa continutul la racit, cel putin 4 ore, pina es intareste. Foloseste o lingurita , la compozitia din bol si formeaza rotocoale micute intre palmele tale. Presara zaharul pe un plator si ruleaza trufele din ciocolata alba prin ele. Fa acelasi lucru pentru cacao si trufele din ciocolata neagra , apoi lase-le la racit.Ca sa economisti tipm, poti sa le prepari cu o zi inainte de servire.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii