Trufe de Ciocolata. Taiati ciocolata in bucati marunte; este recomandat sa folositi ciocolata de inalta calitate, pentru un gust mai intens al trufelor.
- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă calitate, pentru un gust mai intens al trufelor;
- Puneți pe foc mic smântâna dulce împreună cu untul și amestecați;
- Când aproape să fiarbă, se ia se pe foc și se adaugă peste ciocolată;
- Lăsați 1-2 minute, apoi amestecați compoziția până se topește ciocolata și aveți o texura fină, uniformă;
- Dați la rece pentru cel puțin 3 ore;
- Când compoziția s-a întărit, formați bile de dimensiunea dorită și ornați cu cacao sau ciocolată, după preferințe.
- Trufele se păstrează cel mai bine la rece.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii