Ingrediente
1 kg trunchi merlucius, sare, piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Ingrediente
1 kg trunchi merlucius, sare, piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Bun, bun, bun...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010
Usor de facut si foarte gustos...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010
Delicios. Si mie imi place sa simt gustul de peste, fara adausuri de alte arome.
Redusa
30 min
6 voturi
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010
Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm....
jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010
Delicios !
burdulea maria elena , 26 martie 2010
Mari, Alice85 am facut si cu ,,sos racoros,, care contine usturoi si patrunjel, atasez poza..... oricum de luat in seama sugestiile voastre!
Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010
Foarte repede de facut si buuun............eu in oul batut ii adaug 2 catei de usturoi razuiti ,patrunjel tocat si zeama de lamiie.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 martie 2010
Bun cu mujdei şi mămăliguţă! Tu văd că il preferi cu lămâie. Bun şi aşa!