autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Trunchi de merlucius in pesmet

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
1 kg trunchi merlucius, sare, piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit. Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Bun, bun, bun...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Usor de facut si foarte gustos...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Delicios. Si mie imi place sa simt gustul de peste, fara adausuri de alte arome.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm....

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Delicios !

    • burdulea maria elena , 26 martie 2010

      Mari, Alice85 am facut si cu ,,sos racoros,, care contine usturoi si patrunjel, atasez poza..... oricum de luat in seama sugestiile voastre!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Foarte repede de facut si buuun............eu in oul batut ii adaug 2 catei de usturoi razuiti ,patrunjel tocat si zeama de lamiie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun cu mujdei şi mămăliguţă! Tu văd că il preferi cu lămâie. Bun şi aşa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg trunchi merlucius
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun, bun, bun...

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.