autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Trunchi de merlucius in pesmet

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
1 kg trunchi merlucius, sare, piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit. Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptori cu cartofi

Somon la cuptori cu cartofi

Eu am lasat la macerat bucatile de somon facute cu sare, piper si zeama de lamaie pentru o ora in

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Bun, bun, bun...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Usor de facut si foarte gustos...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Delicios. Si mie imi place sa simt gustul de peste, fara adausuri de alte arome.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm....

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Delicios !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 26 martie 2010

      Mari, Alice85 am facut si cu ,,sos racoros,, care contine usturoi si patrunjel, atasez poza..... oricum de luat in seama sugestiile voastre!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Foarte repede de facut si buuun............eu in oul batut ii adaug 2 catei de usturoi razuiti ,patrunjel tocat si zeama de lamiie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun cu mujdei şi mămăliguţă! Tu văd că il preferi cu lămâie. Bun şi aşa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg trunchi merlucius
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun, bun, bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Pastrav Meuniere