autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Trunchi de merlucius in pesmet

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2010

Ingrediente
1 kg trunchi merlucius, sare, piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de la coada spre cap si ramane doar sira spinarii. Se sareaza si se piperaza, se da prin faina, prin ou apoi prin pesmet si se pune la prajit, la foc potrivit. Se prajeste pe ambele parti, se serveste cu lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merlucius in pesmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata

20 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
File de peste,prajit

File de peste,prajit

Pestele se prajeste in toate tarile;difera,uneori,garniturile;in Romania se maninca,de obicei,cu

5 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

    Bun, bun, bun...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Usor de facut si foarte gustos...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 martie 2010

    Delicios. Si mie imi place sa simt gustul de peste, fara adausuri de alte arome.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun,bun,bun...Imi place pestele enorm....

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Delicios !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 26 martie 2010

      Mari, Alice85 am facut si cu ,,sos racoros,, care contine usturoi si patrunjel, atasez poza..... oricum de luat in seama sugestiile voastre!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Foarte repede de facut si buuun............eu in oul batut ii adaug 2 catei de usturoi razuiti ,patrunjel tocat si zeama de lamiie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 martie 2010

      Bun cu mujdei şi mămăliguţă! Tu văd că il preferi cu lămâie. Bun şi aşa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg trunchi merlucius
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Bun, bun, bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit