Autor:
susu (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2014
Ingrediente
1 cartof, 2 cepe mari, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde, 1 morcov ras, 1 dovlecel potrivit, 1 vanata, ½ kg ciuperci, Piper mozaic, 1 pahar de orez, 3 pahare de supa de carne, Curry, Boia, Condimente pentru orez
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se adauga apoi morcovul si se mai caleste putin, apoi orezul si la urma ardeiul. Dupa ce le-am calit bine se aduga dovlecelul, vanata si ciupercile. Se pune supa de carne si condimentele. Spre sfarsit se pun si cartofii si se lasa pana fierb toate legumele. Cine doreste poate adauga si suc de rosii. Se serveste atat cald cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turn de orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate