Ingrediente
, Pentru 4 portii:, , 4 turnedos (bucati de file de vita), , 100 gr gorgonzola, , 100 gr smantana, , 20 gr unt, , sare, , piper, , miez de nuca,
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
2 voturi
Mod de preparare
1.Se topeste untul intr-o tigaie.
2.Se caleste carnea de vita in tigaie.Se asezoneaza cu sare si piper.
3.Intr-o cratita se topeste branza taiata in bucatele si se adauga smantana.Se presara piper si se amesteca.
4.Se aseaza bucatele de carne pe o farfurie, se toarna sosul de gorgonzola si se decoreaza cu putin miez de nuca.
5.Se poate servi, ca garnitura, cu rosii coapte cu pesmet si parmezan.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
v magdalena (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
Chiar asa, Laura, o bunatate!Si mama imi gateste acest preparat.Este foarte gustos.Felicitari!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
Si gustos si frumos..............felicitari!!!
Sidy (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009
Yammi-yammi...o bunatate !
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Super prezentarea pe care ne-ai oferit-o,felicitari.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009
Super bun.