autor:

oana

» » Dulciuri diverse

Turo gomboc

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2008

Ingrediente
350g branza de vaci, 50g unt, 3 oua, 30g pesmet, 30g gris, 1 lingura de faina, 2 linguri de zahar praf, 5 linguri de pesmet si 2 liguri de zahar pentru glazurare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine si cu mana umeda facem bile pe care le punem intr-o oala cu apa clocotind cu un praf de sare Le fierbem 5 min dupa care le scoatem si le punem direct intr-o tigaie in care am pus la prajit pesmet in care la final am adaugat 2 liguri de zahar. Le tavalim prin acest amestec si le servim calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turo gomboc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte si scortisoara

Orez cu lapte si scortisoara

Orezul se spala bine din mai multe ape. Laptele se pune la fiert impreuna cu un varf de cutit de

15 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
fursecuri simple

fursecuri simple

puneti untul zaharul si ouole in trun-castron si le amestecati bine cu lingura de lemn dupacare puneti

5 voturi    3 comentarii
30h 18 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350g branza de vaci
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 30g pesmet
  • 30g gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de zahar praf
  • 5 linguri de pesmet si 2 liguri de zahar pentru glazurare.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cozonac domnesc: pas cu pas