autor:

oana

» » Dulciuri diverse

Turo gomboc

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2008

Ingrediente
350g branza de vaci, 50g unt, 3 oua, 30g pesmet, 30g gris, 1 lingura de faina, 2 linguri de zahar praf, 5 linguri de pesmet si 2 liguri de zahar pentru glazurare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine si cu mana umeda facem bile pe care le punem intr-o oala cu apa clocotind cu un praf de sare Le fierbem 5 min dupa care le scoatem si le punem direct intr-o tigaie in care am pus la prajit pesmet in care la final am adaugat 2 liguri de zahar. Le tavalim prin acest amestec si le servim calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turo gomboc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu rahat

Cozonac cu rahat

Am facut aluatul la masina de paine.Cand a fost gata,l-am rasturnat pe planseta tapetata cu faina

11 voturi    3 comentarii
3h 20 min
Dulciuri diverse
Baclava inghetata

Baclava inghetata

Intindem o foaie de prospetime, scoatem inghetata din cutie si trebuie sa ii dam o forma dreptunghiulara.

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 350g branza de vaci
  • 50g unt
  • 3 oua
  • 30g pesmet
  • 30g gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de zahar praf
  • 5 linguri de pesmet si 2 liguri de zahar pentru glazurare.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Clatite cu branza si dulceata