Toate ingredientele se amesteca bine si cu mana umeda facem bile pe care le punem intr-o oala cu apa clocotind cu un praf de sare Le fierbem 5 min dupa care le scoatem si le punem direct intr-o tigaie in care am pus la prajit pesmet in care la final am adaugat 2 liguri de zahar. Le tavalim prin acest amestec si le servim calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii