Se pune mierea in vasul in care vom pregati compozitia si se amesteca pe margine pina se moaie. Se da la o parte, se pune faina cernuta cite putin o data si, dupa ce s-a mai racorit, ouale intregi, pe rind. Se freaca totul bine, se mai adauga 1/2 lingurita de bicarbonat proaspat cernut, apoi cuisoare si oscortisoara pisata, rom, ulei si nucile curatite, lasate nesfarimate. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia, se pun deasupra bucati de nuca si se coace la foc potrivit.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii