Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar.
dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit.
Intr-un castron punem faina, dupa ce siropul s-a racit, punem restul ingrendientelor.
Amestecam totul bine pana se omogenizeaza, punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt circa 20 de minute
Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii