Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar.
dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit.
Intr-un castron punem faina, dupa ce siropul s-a racit, punem restul ingrendientelor.
Amestecam totul bine pana se omogenizeaza, punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt circa 20 de minute
Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii