Caramelizam 150 gr zahar intr-o craticioara, stingem cu apa, lasam sa fiarba si adaugam restul de zahar.
dupa ce s-a topit zaharul stingi focul si lasam la racit.
Intr-un castron punem faina, dupa ce siropul s-a racit, punem restul ingrendientelor.
Amestecam totul bine pana se omogenizeaza, punem totul intr-o tava tapetata si dam la copt circa 20 de minute
Dupa ce am scos din cuptor le-am dat forma de inimioara si le-am pudrat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii