Se pune faina intr-un lighenus, deasupra drojdia, sarea, zaharul si se adauga apa putin calduta peste ele. Se ia la framantat pana dispar toate cocoloasele. La sfarsit se strange coca cu putin ulei. Lasati sa creasca bine cam 40 min. Faceti turtite de dimensiunea unei farfurii mici si le coaceti in tuci pe fiecare in parte si pe o parte si pe alta. Tine in loc de paine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii