autor:

mirey

» » Aperitive

Turtite cu branza de burduf

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2010

Ingrediente
500g faina, 250g branza de burduf, 100g unt, 1 ou, iaurt(200-300g), 25g drojdie, marar si cascaval(cam 50g), sare, daca branza de burduf nu e prea sarata, Acest aluat trebuie sa fie un pic mai saratel.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Din aceste ingrediente se face un aluat care se lasa la crescut o ora. Dupa ce a crescut se fac turtite, se presara cu marar si cascaval ras si se dau la cuptor cam 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Sufleu de cascaval

Sufleu de cascaval

Soufflé vine chiar de la verbul frantuzesc souffler, adica "a respira", cu sensul de a sufla aer,

30 voturi    14 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa,

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2011

    Cred ca sunt o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Foarte bune eu fac din aluat dospit cu branza sau cu varza.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Sunt sigura ca sunt delicioase.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Imi place gustul ce ii da mararul..delicios!!

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Super idee cu turtitele tale, cred ca sant f. bune

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      trebuie sa fie f.bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 250g branza de burduf
  • 100g unt
  • 1 ou
  • iaurt(200-300g)
  • 25g drojdie
  • marar si cascaval(cam 50g)
  • sare
  • daca branza de burduf nu e prea sarata
  • Acest aluat trebuie sa fie un pic mai saratel.

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei