Se incalzeste cana de lapte impreuna cu untul.
Drojdia se amesteca cu faina si cu sarea. Se taie bucatele mici de masline negre. Se face loc in mijlocul fainii si se sparge oul, se toarna laptele si untul caldut, se framanta coca, se presara maslinele, adaugand faina la nevoie. Se modeleaza turtite mici, se incalzeste Doubletta mica si se pune sita. Pe sita asezam turtitele si cand s-au rumenit le intoarcem si pe partea cealalta.Partea facuta o ungem cu o pensula inmuiata in ulei de masline. Se servesc caldute cu pasta de branza si ardei sau diverse alte salate (de vinete sau zacusca, de ciuperci etc.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii