Se face un aluat din faina si unt, care se amesteca bine cu mina. Se adauga brinza si apa putin cite putin pina se obtine o coca potrivit de tare, nu tare. Se pune si rozmarinul in coca si se mai amesteca.
Se pune coca la frigider 25 min, apoi se intinde o foaie de un deget grosime, care se taie cu paharul sau diferite forme. Pe deasupra se unge cu galbenus batut, si se mai presara brinza si rozmarin.
Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se mai pot praji in foarte putin ulei incins, dar atunci nu se mai ung cu ou, si nu se mai presara brinza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii