Se face un aluat din faina si unt, care se amesteca bine cu mina. Se adauga brinza si apa putin cite putin pina se obtine o coca potrivit de tare, nu tare. Se pune si rozmarinul in coca si se mai amesteca.
Se pune coca la frigider 25 min, apoi se intinde o foaie de un deget grosime, care se taie cu paharul sau diferite forme. Pe deasupra se unge cu galbenus batut, si se mai presara brinza si rozmarin.
Se coc in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se mai pot praji in foarte putin ulei incins, dar atunci nu se mai ung cu ou, si nu se mai presara brinza.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii