Se oparesc frunzele de busuioc in apa clocotita 15 secunde.Se scurg,se pun intr-un vas cu apa rece,si se scurg iar(fara a mai ramane apa).
Se toaca fin si se amesteca cu uleiul.Se acopera vasul si se pastreaza 2 zile la frigider.
Se strecoara apoi amestecul printr-o sita fina sis e toarna in sticle sterlizate,care se inchid etans.Se pot pastra o luna la frigider.
Se foloseste la salate sau se poate stropi carnea,pestele sau legumele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii