Se oparesc frunzele de busuioc in apa clocotita 15 secunde.Se scurg,se pun intr-un vas cu apa rece,si se scurg iar(fara a mai ramane apa).
Se toaca fin si se amesteca cu uleiul.Se acopera vasul si se pastreaza 2 zile la frigider.
Se strecoara apoi amestecul printr-o sita fina sis e toarna in sticle sterlizate,care se inchid etans.Se pot pastra o luna la frigider.
Se foloseste la salate sau se poate stropi carnea,pestele sau legumele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii