autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Un alt fel de musaca

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 noiembrie 2012

Ingrediente
700 g carne de vita, patrunjel, 700 g cartofi, 2-3 ardei capia, 2-3 rosii, 300 ml suc rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam ca pe niste mici.
Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim usor in ulei.
Taiem ardeii in bucati potrivite ca in imagine si rosiile in felii.
Dupa ce am efectuat toate aceste operatiuni, procedam la montarea preparatului, astfel asezam ca in imagine o felie de rosie, o felie de cartof, un "mititel", o bucatica de ardei si o luam de la capat.
Odata aranjata in tava, musacaua o asezonam cu sare si piper si turnam sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa aproximativ 1 ora, luam folia si mai lasam putin musacaua la rumenit.
Mancarea e foarte apetisanta si gustoasa cu toate culorile vesele din ea.O servim calda cu salata de sezon.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Un alt fel de musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gasca umpluta cu ciuperci

Gasca umpluta cu ciuperci

Bobocul de gasca curatat de fulgi, parlit si spalat se curata de intestine, se lasa intreg facand

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cuburi de vitel cu fasole verde-dieta

Cuburi de vitel cu fasole verde-dieta

Se pune la fiert o oala cu apa si deasupra o strecuratoare mare pe care asezam cuburile de carne

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    alina , 24 iunie 2015

    As prefera sa sar peste partea cu prajitu cartofului an ulei,cred ca antro ora se face si an cuptor

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Delicioasa!*****

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne de vita
  • patrunjel
  • 700 g cartofi
  • 2-3 ardei capia
  • 2-3 rosii
  • 300 ml suc rosii
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

10 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

202 voturi    32 comentarii
1h 20 min
Prajituri

alina

As prefera sa sar peste partea cu prajitu cartofului an ulei,cred ca antro ora se face si an cuptor

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Chiftele de carne