Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam ca pe niste mici.
Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim usor in ulei.
Taiem ardeii in bucati potrivite ca in imagine si rosiile in felii.
Dupa ce am efectuat toate aceste operatiuni, procedam la montarea preparatului, astfel asezam ca in imagine o felie de rosie, o felie de cartof, un "mititel", o bucatica de ardei si o luam de la capat.
Odata aranjata in tava, musacaua o asezonam cu sare si piper si turnam sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa aproximativ 1 ora, luam folia si mai lasam putin musacaua la rumenit.
Mancarea e foarte apetisanta si gustoasa cu toate culorile vesele din ea.O servim calda cu salata de sezon.
Pofta buna!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii