Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam ca pe niste mici.
Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii prajim usor in ulei.
Taiem ardeii in bucati potrivite ca in imagine si rosiile in felii.
Dupa ce am efectuat toate aceste operatiuni, procedam la montarea preparatului, astfel asezam ca in imagine o felie de rosie, o felie de cartof, un "mititel", o bucatica de ardei si o luam de la capat.
Odata aranjata in tava, musacaua o asezonam cu sare si piper si turnam sucul de rosii, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor. Dupa aproximativ 1 ora, luam folia si mai lasam putin musacaua la rumenit.
Mancarea e foarte apetisanta si gustoasa cu toate culorile vesele din ea.O servim calda cu salata de sezon.
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii