Urzicile se pun la fiert in doua randuri de apa.
Intr-o cratita, se pune la calit o ceapa. Apoi se adauga urzicile fierte si taiate marunt marunt. Trebuie sa arate ca o pasta. Se adauga cate putina apa din cand in cand. Se pune si o lingura de faina alba, si se lasa sa fiarba bine impreuna. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, o lingurita praf de usturoi. Si ce va mai place sa puneti ca si condiment.
Hreanul ras, cu putin otet...
Si bineinteles, mamaliguta!
este foarte buuuunnnn...
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii