autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Vanata impanata cu carne tocata

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
4 vinete potrivite, 300 gr carne tocata, 2 ardei verzi, 2 rosii, 2 rosii galbene, 100 gr ceapa, 3 catei de usturoi, 50 ml suc tomat, cimbru, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 45 min

19 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un pic de suc tomat, vinetele(2) se taie in 1/2 si se pun la cuptor intr-o tava pentru a se coace se la 15-20 minute se incearca se scot cand sunt gata. Dupa ce sunt coapte se scot de la cuptor si cu ajutorul unei limguri, luam miezul si il adaugam in amestecul initial langa carnea tocata, mare atentie nu puneti mult ulei. Separat celelalte 2 vinele se feliaza foarte subtire la feliator(longitudinal) si se calesc in ulei cat sa se inmoaie si se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei. Separat se taie rosiile cele de culoare rosie si cele galbene si se pun deoparte. Cand amestecul este gata se ia de pe foc. Se ia un inel de metal si se pun vinetele taiate longitudinal, se pun din interiorul cercului de metal spre exterior inauntru se pune amestecul rezultat se acopera cu feliile de vinete iar pe deasupra se orneaza cu cubuletele de rosii de jur imprejur se pun felii subtiri de ardei verde.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Vanata impanata cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata la cuptor

Rata la cuptor

Se freacă raşa cu sare, piper pe dinauntru si pe dinafara Se infoliază si se lasă la frigider

6 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Ficat in stil Venetian

Ficat in stil Venetian

Taiati ceapa solzisori nu prea fini si o puneti la calit in ulei si cu putina apa, prajiti pina cind

10 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Reţeta e foarte bună!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Inteesanta reteta.Am sa oincerc si eu.

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    Frumoasa prezentare! Felicitari!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Cred ca este... foarte buna, arata foarte buna!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Reteta am salvat-o, cat despre prezeantare preciza si clara, felicitari!

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Nico multumesc mult. Cu drag,

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Draga Maria, Ai perfecta dreptate dar din cand in cand calculatoarele ne mai fac si probleme, de mai multe ori am atasat 2-3 fotografii si a aparut decat una, sau am trimis un mesaj si a aparut de doua ori se mai intampla, dar am observat ca si tu ai patit la fel deoarece am de la tine un comentariu la reteta trunchi de copac si au aparut doua comentarii cu text identic. Oricum multumesc mult voi remedia in viitor. Cu drag

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Drga Tudoderel, Se procedeaza astfel: dupa ce a fost pus inelul pentru a avea o sustinere se pun feliile de vinete taiate longitudinal, inauntru se pune amestecul de carne asa cum scrie si un pic mai sus, dupa care se inveleste cu feliile de vanata si se scoate suportul. Ce pot sa iti spun este ca acest preparat este delicios este specialitatea restaurantului Negresco din Paris norocul meu a fost ca am putut intra acolo sa vad pe viu prepararea, senzational. Sper ca te-am lamurit. Cu bine

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Delicios, felicitari !

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Ultima fraza m-a bagat in ceata.....si metal + vinete, nu se oxideaza, ce facem cu carnea?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      E interesant, dar nu exista nici o diferenta intre prima si a doua imagine, sunt identice. De ce ati postat 3, trebuia doar cele 2 diferite.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

19 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Reţeta e foarte bună!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Friptura de porc cu carnaciori si legume la cuptor