autor:

autor

» » Aperitive

Varenki

   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr. faina, 1 ou, 200 gr. brinza telemea, o ceasca smintina, sare, piper, 100 gr. unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie in patrate cu latura de 5 cm. In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care s-a amestecat cu smintina, sare si piper. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile. Acesti colturasi se pun sa fiarba in apa clocotita si sarata.
Se servesc cu unt topit, fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Varenki" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. faina
  • 1 ou
  • 200 gr. brinza telemea
  • o ceasca smintina
  • sare
  • piper
  • 100 gr. unt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan