autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Autor: Anca Iacob (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Iacob (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Ingrediente
2kg varza marunta murata, 1/2 kg carne tocata de porc, 1 cana de orez(cana mai marisoara), 1 ou, 1 cutie smantana, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

39 voturi

Mod de preparare

Varza se caleste cu ulei. Orezul se fierbe in apa cu sare si dupa ce este fiert se scurge. Carnea se dunstuie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Dupa toate aceste operatiuni se ia un vas si se face astfel: se pune un strat de varza, api carnea, apoi orezul si apoi iar varza. Deasupra se pune oul batut si amestecat cu smantana. Se da la cuptor 30 min. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Intai am sa va spun ca nu am mancat niciodata varza a la Cluj, dar nu am vazut nici cum arata. Nu

39 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj mai deosebita :)

Varza a la Cluj mai deosebita :)

Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

39 voturi

Ingrediente

  • 2kg varza marunta murata
  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 cana de orez(cana mai marisoara)
  • 1 ou
  • 1 cutie smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Fudulii de curcan cu praz