autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Autor: Anca Iacob (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Iacob (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Ingrediente
2kg varza marunta murata, 1/2 kg carne tocata de porc, 1 cana de orez(cana mai marisoara), 1 ou, 1 cutie smantana, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

39 voturi

Mod de preparare

Varza se caleste cu ulei. Orezul se fierbe in apa cu sare si dupa ce este fiert se scurge. Carnea se dunstuie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Dupa toate aceste operatiuni se ia un vas si se face astfel: se pune un strat de varza, api carnea, apoi orezul si apoi iar varza. Deasupra se pune oul batut si amestecat cu smantana. Se da la cuptor 30 min. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Costita afumata se pune la fiert, cu 2-3 cani de apa. Varza se taie fidelute subtiri, daca este

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de Cluj

Varza de Cluj

Varza murata, daca este prea acra sau sarata, se spala bine din 1 sau 2 ape caldute si se stoarce

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

39 voturi

Ingrediente

  • 2kg varza marunta murata
  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 cana de orez(cana mai marisoara)
  • 1 ou
  • 1 cutie smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc