autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Autor: Anca Iacob (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca Iacob (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2008

Ingrediente
2kg varza marunta murata, 1/2 kg carne tocata de porc, 1 cana de orez(cana mai marisoara), 1 ou, 1 cutie smantana, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

39 voturi

Mod de preparare

Varza se caleste cu ulei. Orezul se fierbe in apa cu sare si dupa ce este fiert se scurge. Carnea se dunstuie si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Dupa toate aceste operatiuni se ia un vas si se face astfel: se pune un strat de varza, api carnea, apoi orezul si apoi iar varza. Deasupra se pune oul batut si amestecat cu smantana. Se da la cuptor 30 min. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

39 voturi

Ingrediente

  • 2kg varza marunta murata
  • 1/2 kg carne tocata de porc
  • 1 cana de orez(cana mai marisoara)
  • 1 ou
  • 1 cutie smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grij? s? lu?m spuma ce se formeaz? în momentul fierberii. L?s?m

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Saramura de peste cu maioneza