1. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, care a fost calita, in prealabil, in untura, si se adauga orezul, spalat, fiert si racit si mararul tocat. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
2. In untura ramasa de la calitul cepei se prajeste slanina afumata, iar cand aceasta s-a rumenit, se adauga varza taiata fideluta, boiaua, pasta de rosii, sarea si piperul. Se calesc impreuna, amestecand continuu, pana varza s-a inmuiat.
3. Se unge o forma de Jena cu untura, se asaza un strat de varza calita, deasupra se pune un strat de carne si se continua in felul acesta pana cand ingredientele s-au epuizat. Se introduce la cuptor, la foc mic, aproximativ 2 ore. Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii