1. Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, care a fost calita, in prealabil, in untura, si se adauga orezul, spalat, fiert si racit si mararul tocat. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
2. In untura ramasa de la calitul cepei se prajeste slanina afumata, iar cand aceasta s-a rumenit, se adauga varza taiata fideluta, boiaua, pasta de rosii, sarea si piperul. Se calesc impreuna, amestecand continuu, pana varza s-a inmuiat.
3. Se unge o forma de Jena cu untura, se asaza un strat de varza calita, deasupra se pune un strat de carne si se continua in felul acesta pana cand ingredientele s-au epuizat. Se introduce la cuptor, la foc mic, aproximativ 2 ore. Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii