autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
varza murata, carne tocata sau carne de porc si slanina afumata, 3 cepe, o lingura orez, sare, dulce, o cana smantana, pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

35 voturi

Mod de preparare

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin masina de tocat alaturi de 3 cepe.
Se inabuse o lingura de orez si se adauga in carne.Se potriveste de sare,piper,condimente.
Varza murata se spala,se toaca ca taitetii,se presara boia dulce si piper si se rumeneste in putina grasime.Se aseaza intr-o cratita alternativ un strat de varza,unul de carne.
Se adauga 2-3 pahare de apa calda si se introduce la cuptor.Spre sfarsit se adauga o cana de smantana simpla sau amestecata cu pasta de tomate si se mai da la cuptor pana se rumeneste.
Cand se serveste mai puteti adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj mai deosebita :)

Varza a la Cluj mai deosebita :)

Se toaca varza, apoi se caleste in putina untura. Separat, se spala orezul, apoi se caleste ceapa

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Mai intai, tocam varza marunt. Frecam cu putina sare varza dulce. Daca varza murata este prea acra

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Si noua ne place tare mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate, aici in zona mea se gateste des.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc mult...

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Daca e perfecta merita incercata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Multumesc mult de tot...

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      PERFECT!!!! va spune asta unul din CLUJ. FELICITARI!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • varza murata
  • carne tocata sau carne de porc si slanina afumata
  • 3 cepe
  • o lingura orez
  • sare, dulce
  • o cana smantana
  • pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si noua ne place tare mult...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju