autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Cluj

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
varza murata, carne tocata sau carne de porc si slanina afumata, 3 cepe, o lingura orez, sare, dulce, o cana smantana, pasta de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

36 voturi

Mod de preparare

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin masina de tocat alaturi de 3 cepe.
Se inabuse o lingura de orez si se adauga in carne.Se potriveste de sare,piper,condimente.
Varza murata se spala,se toaca ca taitetii,se presara boia dulce si piper si se rumeneste in putina grasime.Se aseaza intr-o cratita alternativ un strat de varza,unul de carne.
Se adauga 2-3 pahare de apa calda si se introduce la cuptor.Spre sfarsit se adauga o cana de smantana simpla sau amestecata cu pasta de tomate si se mai da la cuptor pana se rumeneste.
Cand se serveste mai puteti adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Pentru ca aveam o pofta nebuna de sarmalute,dar nu aveam varza murata m-am gandit sa incerc pentru

11 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Se pune orezul la fiert, se rade un ardei si un morcov si se adauga in orez , se lasa sa se fiarba.

10 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    Si noua ne place tare mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012

    O bunatate, aici in zona mea se gateste des.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Multumesc mult...

    • COSTINELA  M.

      COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Daca e perfecta merita incercata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

      Multumesc mult de tot...

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      PERFECT!!!! va spune asta unul din CLUJ. FELICITARI!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

36 voturi

Ingrediente

  • varza murata
  • carne tocata sau carne de porc si slanina afumata
  • 3 cepe
  • o lingura orez
  • sare, dulce
  • o cana smantana
  • pasta de tomate

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si noua ne place tare mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Tajine cu legume si citrice