Orezul se fierbe,se stoarce si se spala in apa rece,varza se taie fin si se caleste in putin ulei cu un pic de piper,si se amesteca cu mararul. Intr-o tava unsa cu ulei se pune orezul peste se pune carnea iar peste carne se pune varza calita,se toarna 150 ml apa si se da la cuptor. Dupa ce a scazut apa se bate ouale si se amesteca cu smantana, pasta obtinuta de pune peste varza si se mai lasa 5 min la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii