VARZA A LA CLUJ

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100g orez
  • 200g carne macinata
  • o varza medie murata
  • o cutie smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • marar tocat fin.

Mod de preparare

Orezul se fierbe,se stoarce si se spala in apa rece,varza se taie fin si se caleste in putin ulei cu un pic de piper,si se amesteca cu mararul. Intr-o tava unsa cu ulei se pune orezul peste se pune carnea iar peste carne se pune varza calita,se toarna 150 ml apa si se da la cuptor. Dupa ce a scazut apa se bate ouale si se amesteca cu smantana, pasta obtinuta de pune peste varza si se mai lasa 5 min la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise