autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza a la Misu

Autor: Paica Mihai (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paica Mihai (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2007

Ingrediente
1 kg varza acra, 1 pachet paste fainoase late, 1/2 kg carne macinata, 200 g cascaval, 100 g smantana, 50 gr pasta de rosii, 1 lingura faina, 1 ceapa, 2 oua, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Varza se taie si se pune la desarat in apa. Ceapa se taie solzi si se caleste in ulei dupa care se adauga carnea macinata si se prajeste in continuare adaugandu-se condimente dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare.
Varza se caleste in ulei, dupa ce s-a calit se amesteca cu pastele fainoase
Intr-o cratita care se unge in prealabil cu margarina se pune un strat varza cu paste, un strat de carne, un strat cascaval ras, dupa care se continua procedura pana la terminarea ingredientelor, terminandu-se cu varza. La sfarsit se adauga pasta de rosii. Se condimenteaza dupa gust
Cratita se da la cupptor timp de 15-20 minute dupa care din cele doua oua, faina, smantana , sare si piper se face o omleta care se adauga peste varza din cuptor, dupa care se mai lasa pana se incheaga oul formand o crusta aurie
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Misu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
CHIFTELE

CHIFTELE

Intrun castron amestecam foarte bine toate ingredientele, formam chiftelute cu mainile inmuiate in

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 1 kg varza acra
  • 1 pachet paste fainoase late
  • 1/2 kg carne macinata
  • 200 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 50 gr pasta de rosii
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Paica Mihai
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se spala ciupercile ( fara a se curata de pielita de deasupra) si se rup cozile. Se rade cascavalul.

24 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita acra,reteta traditionala