Varza se taie si se pune la desarat in apa. Ceapa se taie solzi si se caleste in ulei dupa care se adauga carnea macinata si se prajeste in continuare adaugandu-se condimente dupa gust. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare.
Varza se caleste in ulei, dupa ce s-a calit se amesteca cu pastele fainoase
Intr-o cratita care se unge in prealabil cu margarina se pune un strat varza cu paste, un strat de carne, un strat cascaval ras, dupa care se continua procedura pana la terminarea ingredientelor, terminandu-se cu varza. La sfarsit se adauga pasta de rosii. Se condimenteaza dupa gust
Cratita se da la cupptor timp de 15-20 minute dupa care din cele doua oua, faina, smantana , sare si piper se face o omleta care se adauga peste varza din cuptor, dupa care se mai lasa pana se incheaga oul formand o crusta aurie
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii