autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Varza acra cu afumatura si masline negre

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2010

Ingrediente
-3 verze acre (eu am avut 2 verze si niste ramasite), -cimbru, -piper, -ulei, -750ml suc de rosii, -3 foi de dafin, -200g masline negre, -1,2 kg scarita afumata (a mea s-a nimerit cu putine coaste si multa carne-nu stiu cum de le-a scapat), -apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie varza fideluta, se stoarce bine de zeama si se pune intr-o cratita. Se pune cimbru, ulei, sucul de rosii, piper, foile de dafin, apa pana se acopera varza si se baga la cuptor pana este aproape gata. Din cand in cand se mai adauga apa calda cand scade apa. Se pune apoi scarita (care era foarte bine preparata) si maslinele, se mai tine la cuptor pana se face varza. Cand este fiarta varza se scoate de la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu afumatura si masline negre" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei cu besamel(specific arab)

Dovlecei cu besamel(specific arab)

Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce

9 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • -3 verze acre (eu am avut 2 verze si niste ramasite)
  • -cimbru
  • -piper
  • -ulei
  • -750ml suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -200g masline negre
  • -1,2 kg scarita afumata (a mea s-a nimerit cu putine coaste si multa carne-nu stiu cum de le-a scapat)
  • -apa

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

14 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cu smantana