autor:

Julia

» » Mancaruri cu carne

Varza acra cu carne afumata

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
- 1 varza acra medie, - 1 ciolan afumat cu os, - sare, - ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare


Speli varza si daca este prea acra o lasi la desarat. Cureti si carnea ,o scoti de pe oase. Tai varza bucati mari, de circa 5x5 m. Intr-o cratita incingi uleiul, pui varza si carnea, oasele si le lasi sa se caleasca impreuna. Pui capacul si lasi sa fiarba inabusit, adaugand putina apa din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata

Se spala cartofii si se pun in apa cu sare la fiert. Carnea tocata se pune la calit. Razuim branza

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sufleu de cartofi cu carnăciori

Sufleu de cartofi cu carnăciori

Se spală cartofii şi se fierb aproximativ 25 minute. Se curăţă şi se lasă să se răcească.Ceapa

6 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 1 varza acra medie
  • - 1 ciolan afumat cu os
  • - sare
  • - ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta