Speli varza si daca este prea acra o lasi la desarat. Cureti si carnea ,o scoti de pe oase. Tai varza bucati mari, de circa 5x5 m. Intr-o cratita incingi uleiul, pui varza si carnea, oasele si le lasi sa se caleasca impreuna. Pui capacul si lasi sa fiarba inabusit, adaugand putina apa din cand in cand.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii