Daca varza murata e prea acra, se spala mai intai in apa. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se rumenesc 2 cepe taiate marunt cu ulei, se adauga varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei, muiata intr-o ceasca de apa si se lasa sa fiarba inabusit. La ultimele clocote se adauga si cateva masline, spalate bine cu apa calduta. Daca e nevoie, la varza se mai adauga din cand in cand putina apa. Se potriveste de sare. Varza trebuie sa fie scazuta si cu ulei destul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii