Daca varza murata este prea acra, se spala mai intai in apa,sau se poate lasa in apa de pe o zi pe alta. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt si se adauga varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei dizolvata intr-o ceasca de apa si se lasa varza sa fiarba inabusit. La urma se adauga la varza si cateva masline, oparite 10 min in apa clocotita. Daca este nevoie se mai adauga din cand in cand si putina apa.Intotdeauana trebuie sa avem pe aragaz o craticioara cu apa fiarta,ca sa putem pune in varza cata este nevoie (o potrivim din ochi). Se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii