Daca varza murata este prea acra, se spala mai intai in apa,sau se poate lasa in apa de pe o zi pe alta. Se scurge bine si se taie ca fideaua. Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt si se adauga varza. Cand incepe sa se rumeneasca, se pune o lingurita de boia de ardei dizolvata intr-o ceasca de apa si se lasa varza sa fiarba inabusit. La urma se adauga la varza si cateva masline, oparite 10 min in apa clocotita. Daca este nevoie se mai adauga din cand in cand si putina apa.Intotdeauana trebuie sa avem pe aragaz o craticioara cu apa fiarta,ca sa putem pune in varza cata este nevoie (o potrivim din ochi). Se potriveste de sare si piper.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii